楼主: ywfox2008

[F31] 最新F31系列BIOS (Q3D31)新手刷新提示(提供支持WIN7的SLIC2.1版BIOS和配套刷新工具)

支持!!!

学习下

感谢jobby,重新刷新了Q3C42版本的BIOS,重启后关机,将外接电源拔掉,然后将本的电池去掉,大约1分钟后,重新安装电池, 开机!APS重新回来了。
或许刷其他高版本的BIOS也需要这样处理,高兴……:iop ,再次感谢!

:xcv :xcv :xcv

啊啊啊啊,,G版本可以用吧?

弄好了写个帖子.怎么看不见PP难道要回复

是要回复才能看到.

我的是Q3B72,得升级下了

我的是72

终于刷成功了

恭喜又一个成功的(楼上)

我喜欢尝鲜

我在找这个,刷的时候有点怕

厉害不?

支持一把  关注中、、、

请问哪位大侠有联想旗舰版最新的安装程序,有的给个链接,需要能够激活的版本

去私房软件分享区找找,里面一堆.

我的F31A也是Q3C71版本,不用刷新了。

www.mesos-maple.com

Buy cheap Maple Story mesos and items from www.mesos-maple.com
Maple EU mesos, Maple story europe mesos on Maple Story EU server.
Welcome to Mesos-maple.com to buy Maple story EU mesos.
Welcome to mesos-maple.com. We are the professional maple story shop for you to buy maple story mesos, maple story items, and we also supply maple story power leveling service. We supply the maple story mesos at our low price with free delivery to you. All of our maplestory mesos and items are collected without maple story cheat or maple story hacks.
Now, you can buy mesos and items on mesos-maple.com. our shop is your best choice. We do the exchange with the fast instant delivery, our promise for maple story mesos sending is 10 mins-24 hours.
Feel free to contact our 24 hour live chat with any questions you may have. Have a nice shopping here!

那就刷刷试试吧只要有好处就行

17年8月精华宗师

了解更多>>

关注本友会

• 本友会微信公众号
  • VR微信公众号
  • benyouhui2012
  • VR伐木累